Instagram Inlägg

Bokrecension”Än sjunger hon inga sånger” av Susanne Fellbrink är en spännande bladvändare som fängslar från första sidan och ger en hel del kalla kårar.Cilla är sångerska och har en karriär bakom sig inom musikbranschen. Nu har hon nattarbete på Sundsvalls Tidning och försöker få livspusslet att gå ihop, med resande make och två små barn. Hon sjunger sporadiskt på lokala tillställningar men drömmer om att satsa på musiken fullt ut.Men det är svårt att bli profet i sitt eget land och när hon dessutom förstår att hon ständigt är bevakad och förföljd inser hon allvaret och att offentligheten har sitt pris.Det här är i mina ögon mer en spänningsroman än en deckare. Berättelsen känns trovärdig och självupplevd. Övergrepp, hot och maktmissbruk mot framförallt kvinnor i musikbranschen har vi hört berättas av andra artister. Det är engagerande läsning, bra språk och Susanne Fellbrink är en god ambassadör för Sundsvall. Jag gillar och tycker det är uppfriskande att på nära håll läsa böcker som utspelar sig på andra orter än Stockholm.Familjelivet, vardagspusslet diskussioner om prioriteringar, människors avundsjuka mot personlig framgång och psykopater väcker engagemang och känslor hos mig som läsare.Boken innehåller karaktärer som väcker igenkänning och bra miljöbeskrivningar. Gestaltningen går att utveckla.Det är en välskriven debutroman och jag får mersmak att läsa om Cilla och ser fram emot kommande böcker i serien..Boken är utgiven av @printzpublishing.#änsjungerhoningasånger #susannefellbrink #printzpublishing #spänningsroman #debutbok #bokdebut #sundsvallsdeckare #nybok #vårensböcker2020

Instagram Inlägg