Instagram Inlägg

Boktipset!”Jag klyver er itu” av Tamara Mivelli..Men vilken strålande debut!Det är ärligt, sårbart, reflekterande och går rakt in i hjärtat. Drabbande läsning om kärlek, exil och familjekonstellationer i upplösning.Läs och låt dig beröras!Med personligt språk får vi ta del av fragment ur ett liv, från ett barn, en ungdoms perspektiv. Längtan efter acceptans, att livet vore som förr, om sorg, ilska och saknad över det som blev. Det är ett poetiskt kortfattat språk, som säger allt men också ännu mycket mer mellan raderna.Det är oförutsägbart och oväntat, inspirerande och bottenlöst.En roman som med små rörelser väcker stora omtumlande känslor.Lägg namnet Tamara Mivelli på minnet. Det här är en debut som ger mersmak!Boken är utgiven av @rabensjogren.#jagklyvereritu #tamaramivelli #debutbok #bokdebut #rabénochsjögren #boktips #lästips #ungdomsboktips #boktipsungdom

Instagram Inlägg