Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Har du ännu inte upptäckt och läst romanerna av Agnès Ledig – Gör det!.️ett personligt och varmt språk️empatiska och medmänskliga karaktärer som är lite kantstötta och har personliga tragedier med sig i bagaget️allvarliga och dramatiska händelser som berör och stannar kvar️oväntade situationer och vändningar️författaren räds inte för svåra ämnen och har stor insyn i det hon skriver om”Där kärleken bor” handlar om författaren Annaëlle som behöver hjälp med research till sin nya bok. Hon ställer sina frågor brevledes till åklagaren Hervé. En brevväxling tar fart, breven blir alltmer personliga och viktiga än de någonsin kunnat ana. Men en tredje part drabbas av våldsam svartsjuka och gör allt för att avsluta deras kontakt med varandra.Annaëlle köper ett hus och tar hjälp av snickaren Thomas för att handikappanpassa byggnaden. Thomas lillebror vårdas på sjukhus och väntar på en benmärgsdonator. Thomas dagliga besök påverkar reparationen och till slut anförtror Thomas sin situation för Annaëlle och deras samtal blir början på en djup och tillitsfull vänskap.Boken är utgiven av @esterbonnierAgnès Ledig är en fransk författare med ett förflutet som barnmorska.Jag kan varmt rekommendera de två romanerna ”Det vi inte visste var lycka” och ”Välj honom” som sedan tidigare finns översatta till svenska..#därkärlekenbor #agnesledig #forumbokförlag #esterbonnier #boktips #lästips

Instagram Inlägg