Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Funderar du över varför vissa relationer inte fungerar som du hoppats? Vill du få nycklar till lyckligare och mer harmoniska relationer?Läs och lär!🧡”Kärlekens språk” är en språkkurs, en bok om kommunikation, men också hur tidigare erfarenheter och förebilder påverkar oss.Fem språk, fem olika sätt att kommunicera. Du har dem inom dig och här får du handfasta tips och övningar på vilket språk du bör använda, till vem och varför.Den amerikanska terapeuten Gary Chapman ligger bakom och har utformat ”språkkursen” men utifrån författarnas egna erfarenheter både som samtalsterapeut, föreläsare, journalist och medmänniska har boken fått ett konkret och tillgängligt upplägg som känns inspirerande och realistiskt.Vi människor utvecklas ständigt under vår livsresa utifrån intryck från vår omvärld och andra människor. Vi får ny kunskap, nya erfarenheter och nya värderingar. Jag tycker det är en självklarhet att vi behöver uppdatera och tänka till över våra relationer och hur vi kommunicerar.Jag tycker boken ger bra verktyg, handfasta råd och intressanta reflektioner. Vi har alla ett ansvar för oss själva, vår partner, barn, vänner och kollegor hur vi agerar, vad och på vilket sätt vi kommunicerar.Det här är verkligen en bok jag rekommenderar till alla och envar oavsett kön, ålder eller etnicitet..Boken är utgiven av @lbforlag.#kärlekensspråk #åsanyvall #helenearkhem #louisebäckelinförlag #boktips #lästips #presenttips #julklappstips #lycklig #relationer #kommunikation #kärleksspråk

Instagram Inlägg