Instagram Inlägg

Boktips!Är det fler än jag som inspireras av Ernst och ser fram emot kommande programserie?Jag vill verkligen rekommendera Ernst Kirchsteigers bok ”Ärliga material” en ’table-book’, men även en personlig hyllning till fem element som förändrat livet för människan, civilisationen och format det svenska folkhemmet. Naturliga material som inspirerar, ger kraft, energi och påminner oss om vårt äkta ursprung.Boken bjuder också på en personlig berättelse från uppväxten i Degerfors, kopplingar till kolmilor, historiska berättelser om smedjor, skramlande järn, närande träd, magiskt glas och varma fårskinn.Hantverk, mat och inredning vävs elegant in och kopplas naturligt ihop med materialen.Det är närvarande, nostalgiskt, vackert och ödmjukt och påminner om våra rötter och vårt ursprung.Det känns äkta och jag läser andaktsfullt medan jag tankar energi och känner tacksamhet till våra förfäder och inspireras inför framtiden.En tidlös och vacker bok med ljuvliga foton av Helén Pe som jag rekommenderar till alla och envar.Radiotips! Lyssna gärna på @sondagsintervjun_p1 med @ernstkirchsteigerofficiell och @martinwicklin . .#ärligamaterial #ernstkirchsteiger #boktips #lästips #presentbok #tablebook #naturligamaterial #julklappstips #bonnierfakta

Instagram Inlägg