Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!En mycket välskriven och fängslande roman om att vara annorlunda, söka sin identitet och sina rötter.Isabelle har en sällsynt känslig förmåga som verkar bottna i hennes smaragdgröna ögon. Hennes mamma är barsk och vägrar berätta sanningen om släktens ursprung. En dag möter Isabelle en äldre kvinna som verkar ha koppling till hennes familj och Isabelle får snart ta del av en mängd pusselbitar och möter människor som påverkar hela hennes vardag. Men vad händer om sanningen kommer fram?Anne Liljeroth har en enastående varm berättarröst och är tillbaka med en roman som berör och stannar kvar. Vardagslivet på den palliativa avdelningen återges äkta och ärligt, med både respekt och kärlek till yrket och jag blir rörd av det viktiga arbete och kollegornas förståelse både för varandra och vårdtagarna.Isabelle är en helt vanlig ganska ensam människa som både vill göra egna val och vara som alla andra. Hennes frågor kring det förflutna gör henne osäker om hon ska vara stolt och känna sig unik eller bara är konstig. Det är snyggt invävt och ger ett extra djup i berättelsen.Boken väcker olika känslor hos mig. Jag blir både frustrerad, upprörd och engagerad i Isabelles situation. Det är en annorlunda bok om ett ganska vanligt liv och jag gillar den mycket och rekommenderar den varmt!Boken är utgiven av @lbforlag.#hennesgrönaögon #anneliljeroth #louisebäckelinförlag #roman #boktips #lästips #nybok #brabok #romantips

Instagram Inlägg