Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Vill du ha rafflande spänning, lära känna intressanta och tvivelaktiga karaktärer och gillar hårdkokta filmer som ”Jägarna” – Läs ”Tändstickan” och ”Änglaleken”!Aline Lilja Gladh är en författare vars böcker förtjänar att toppa försäljningslistorna.Läs och bedöm själva!️Det är trovärdigt, skrämmande, oförutsägbart, ruskigt spännande och riktigt riktigt bra!Återigen dras jag direkt in i handlingen och känner mig snabbt som en del av människorna i Örbyhus. Det är en hel del namn att hålla koll på, men boken är snyggt strukturerad, med högt tempo och väl genomtänkt, så det är bara att hänga med. En bok som är svår att lägga ifrån sig.️I den andra delen i ”Örbyhusserien” möter vi återigen den egensinniga konstnären Lo Karlberg, som gör sina egna tvivelaktiga val och beslut, brorsan och poliskommissarien Linus Karlberg och den ökände gängledaren Conny Thorsson samt en hel del andra människor från olika samhällsklasser.️Mitt i ett gäng lajvande ungdomar avrättas en människa med en tatuering som snabbt röjer identiteten. Frågan är varför mordet sker och vem som ligger bakom? Många har starka skäl och misstankarna riktas åt flera håll samtidigt.Parallella historier och gamla hemligheter som länge tystats ned kryper sakteliga fram och snart är fler än en ortsbo utsatt för granskning och lever med fara för sitt eget liv.️Det är skickligt sammanvävt och igenkännande hur människor på en mindre ort både har samband och gör allt för att skydda varandra.Författaren lämnar ingenting åt slumpen, är väl insatt i händelserna och fler än en gång känns det som om berättelsen är självupplevd och att jag är en del av ortsbefolkningen. Dessa böcker skulle kunna bli en riktigt bra tv-serie!️Jag älskar omslagen och de personliga avtrycken i språket. Jag hade höga förväntningar men blev återigen överrumplad, imponerad och positivt överraskad över denna bladvändare.Jag längtar redan med skräckblandad förtjusning efter nästa del i serien.️Stort Tack @kriminaline för recensions ex och att du fortsätter att glimra och ruska om med dina berättelser.️️️️️.#änglaleken #alineliljagladh #xivförlag #spänningsroman #örbyhusserien #boktips #lästips

Instagram Inlägg