Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!En varm, berörande och stämningsfull julberättelse i 24 kapitel där både ensamhet, magi och mystik skickligt vävs samman.️Julia tycker det känns tröstlöst inför advent med två föräldrar som bara jobbar hela tiden och en bästa vän som precis flyttat.En pappersstjärna från fritids, ett möte med en äldre dam, en hund och en snöglob leder Julia till ett möte som förändrar livet för dem alla.️Tidlös, varm och empatisk berättelse som är full av längtan och förväntan.Fin högläsningsbok eller kapitelbok till nybörjarläsaren.Ljuvligt fina illustrationer av Lotta Geffenblad.Jag har tidigare läst serien ”Mystiska Skolan” av Katarina Genar, som jag gillar mycket. En författare vars böcker jag varmt rekommenderar.️️️️.#magiskdecember #katarinagenar #lottageffenblad #illustreradbarnbok #barnbokstips #adventsbok #kapitelbokförbarn #lästipsbarn #högläsningsbok

Instagram Inlägg