Instagram Inlägg

Boktipset!Wow… En otroligt bra, välskriven och känslosam roman som är svår att glömma.Vet man vem man är om man inte har någon aning om sitt ursprung?Tänk dig att vara en välbärgad och framgångsrik advokat på drygt 30 år. En dag kommer du hem från jobbet och öppnar ett brev från en syster som du aldrig vetat om. Vad gör du – tar du kontakt eller lägger locket på?Kerry Hayes var tio år då hennes två-årige lillebror togs ifrån henne. Hon vit, han färgad. Samma mamma men olika pappor. Hon har längtat och letat efter honom i trettio år. Han vet inte om att hon finns.Uppvuxen på olika fosterhem har Kerry äntligen fått en fungerande vardag för sig och sin 10-årige son. Hon städar hos välbärgade familjer i Nothing Hills.Mötet med den vuxne brodern vänder upp och ner på livet för dem alla.En fascinerande och oförutsägbar bladvändare om klasskillnader, adoption och ursprung. Om att längta efter svar, men samtidigt vara rädd för att veta. Om hemligheter, förändringar och relationer.En varm och empatisk berättelse om människor som är lätta att älska. En fantastisk bok om tro och hopp, sorg och glädje.Mike Gayle debuterade med ”Min legendariske flickvän” och har därefter skrivit tretton romaner. Jag har inte läst något av honom tidigare, men efter denna läspärla kommer jag garanterat att läsa fler böcker av honom.Läs och låt dig beröras!Boken är utgiven av @norstedts_forlag.#enhalvvärldbort #mikegayle #mikegaylethenovelist #boktips #lästips #roman #nybok #brabok #läsning

Instagram Inlägg