Instagram

Instagram Inlägg

Spännande bokpost från @printzpublishing”De trasiga flickorna av Simone StJames är både en deckare och en ruskig spökhistoria, som vävs ihop i Vermonts dimmiga landskap. Den har blivit framröstad till en av årets bästa thrillers enligt Goodreads läsare.”På herrgården Idlewild Hall i Vermont drivs på 50-talet ett hem för oönskade flickor. Fyra av dem är vänner som delar både hemligheter och rädslan för Mary Hand, damen som sägs hemsöka det gamla huset. En dag försvinner en av flickorna spårlöst …Journalisten Fiona Sheridans syster mördades på Idlewild Halls ägor för tjugo år sedan. När ytterligare en kropp hittas börjar Fiona tvivla på att den påstådde fängslade mördaren, verkligen är skyldig.#detrasigaflickorna #simonestjames #spänningsroman #printzpublishing #nybok #spänning #bokpost #recensionsexemplar

Instagram Inlägg