Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstips!Ellen Ekman bjuder här på en härlig läsupplevelse där de underbara illustrationerna är en stor del av behållningen.Oavsett om du gillar katt eller inte, denna bilderbok är omöjlig att stå emot!Idde älskar katter och tjatar på sin mamma om att få en egen. Till slut blir mamma trött på allt tjat och säger ja… Idde ska få välja en egen katt, eller är det katten som väljer henne?Vi är många som känner igen oss i situationen att vi ger efter för barnens tjat, men kanske inte alla är införstådda i hur det fungerar på ett katthem.Underbara Idde som jag direkt får känslor och sympatier för.Handlingen bjuder på både fakta, praktiska tips men framförallt lyfts kattens situation i vårt samhälle. Hur det verkligen kan se ut för katter som ingen vill ha.Ljuvlig läsning för mig som vuxen högläsare och otroligt ärliga charmiga bilder som bjuder på allt: detaljer, vardag och känslor av alla de slag. Älskar Ellen Ekmans personliga och ärliga detaljrikedom.En favorit från första sidan!Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @rabensjogren (Har du ännu inte läst ”Veckan före barnbidraget) och ”Hemma hela sommaren” – gör det! Text: Elin Johansson Bild: Ellen Ekman).#iddeochhajen #ellenekman #rabenochsjögren #bilderbokstips #bilderbokstipset #barnbok #barnbokstips #barnbokstipset #nybarnbok

Instagram Inlägg