Instagram Inlägg

Boktips!Tolv klassiska barnsånger tillsammans med moderna illustrationer gör detta till en jättefin bok till de allra yngsta.️Jag sjunger gärna och ofta tillsammans med barn, en fin ingång till den omtyckta allsången. Det är även ett utmärkt sätt att föra traditioner vidare, öva uttal, utveckla språket och få in både glädje och rörelser i vardagen.Idag är det vanligt att barn och föräldrar lyssnar och tittar på t ex Youtube för att lära sig sånger, både med och utan rörelser, men klassiska sångböcker behövs också, tycker jag. Därför blir jag glad när nya sångböcker kommer ut på marknaden.️När konstnärer och illustratörer fritt tolkar texter, händer något med innehållet och det utvecklar och inspirerar mig som läsare.Prisbelönta Emma Virke har en härlig personlig collageteknik och resultatet blir fascinerande och inspirerande. Energi och närvaro i en skön blandning.️Boken saknar noter, men text och bild fungerar fint ihop. En jättefin gåva till det lilla barnet och Annika Lundberg har gjort ett bra urval av sånger som fungerar jättebra både i hem och förskola.️️️️.Boken är utgiven av @berghsforlag.#lillasångboken #emmavirke #annikalundeberg #berghsförlag #sångbokförbarn #barnsånger #barnbok #barnbokstips #bilderbok #bilderbokstips #presenttips

Instagram Inlägg