Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Mysrysare som bilderbok för de yngsta läsarna, Funkar det? Absolut, det fungerar alldeles utmärkt!Fantastiska illustrationer av Aron Landahl är i centrum och de röda dropparna leder läsaren framåt…Boken blir läskig när det är så ödsligt. Inga människor figurerar i handlingen, men bilderna talar sitt tydliga språk. Vi är i ett hem, någon verkar ensam hemma, men vem? Och varifrån kommer de röda fläckarna..?Jag fick kopplingar till klassiska sagan ”Historien om någon” av Åke Löfgren. 7-åringen tyckte boken var spännande och läste med skräckblandad förtjusning.Perfekt med få meningar och lite text. Passar utmärkt för nybörjarläsaren och stannar upp tempot för högläsaren. Bilderna får tala utan konkurrens och fantasin får flöda fritt.En strålande debut! Ser fram emot flera böcker @aron.landahlRekommenderas varmt.Boken är utgiven av @rabensjogren.#droppdropp #aronlandahl #bilderbokstips #barnboksdebut #spänningförbarn #barnbokstips #läsningförbarn #bilderbok #barnbok #rabenochsjogren

Instagram Inlägg