Instagram

Instagram Inlägg

BokrecensionDet är lågmält, välskrivet och närvarande.En romandebut som varsamt skildrar livet, känslorna och människorna i Broshalls socken i Bohuslän år 1878.️Brevbäraren Mandus Karlsson lever ensam på Koljön. Två gånger i veckan ror han in till fastlandet för att dela ut posten.Det är fint hur jag lär känna Mandus och hur karaktärerna sakteliga mejslas fram och hur jag får följa dem i deras vardag.Språket är gammaldags, trovärdigt, ärligt, ömsint och upplevs äkta.Bitvis kommer jag på mig att berättelsen känns som ett filmmanus och att berättelsen upplevs som en svartvit spelfilm.️Jag uppskattar det långsamma tempot och tonen. Jag tror att många äldre läsare kan känna stor behållning.Själv blev jag inte berörd på djupet, men tyckte bitvis det var fängslande läsning och karaktärer jag känner sympati för.Det fina omslaget är gjort av @picapicadesign Jag ser fram emot fler böcker av @ordochjord️️️Boken är utgiven av @hoiforlag och finns även som ljudbok, inläst av Håkan Julander..#närljungenblommar #petrarhodin #picapicadesign #hoiförlag #nybok #debutroman #romandebut #roman #ljudbok #håkanjulander #recensionsexemplar #recex #höstensböcker

Instagram Inlägg