Instagram

Instagram Inlägg

Super-Charlie är tillbaka!Omtyckt och efterfrågad av många barn. Oväntade twister, spännande och fylld med galna upptåg!Lillasyster Polly skriker hela nätterna och familjen håller på att bli tokig. Hon vill ha en fluffig flamingo och Super-Charlie bestämmer sig för att göra allt för att hjälpa till. Men vad är egentligen en flamingo? En dans eller en kurrande fågel..?Med stort hjärta och ambitiöst engagemang, rycker Super-Charlie ut på sitt nionde uppdrag för att klara upp märkliga händelser och ställa saker till rätta för den ganska ovanliga familjen, i tre generationer.Modern och aktuell, actionfylld handling med färgglada illustrationer av Therese Larsson, som flirtar med läsaren. Superkrafter i centrum, som inspirerar att ingenting är omöjligt är härligt!Har du ännu inte läst om Super-Charlie, gör det.Jag tyckte handlingen var lite tunn denna gång, men 7-åringen verkar nöjd. Kul med ordkunskap och förvecklingar i centrum.Camilla Läckberg är ambassadör för Barncancer-fonden och 10% av bokens intäkter skänks till forskningen om barncancer.Boken är utgiven av @bonniercarlsen.#supercharlie #supercharlieochflamingokatastrofen #camillaläckberg #thereselarssonillustratör #bonniercarlsen #bilderbok #barnbok #bilderbokstips #barncancerfonden

Instagram Inlägg