Instagram

Instagram Inlägg

En träningsbok som är lekfull, kreativ, inspirerande och som bjuder på tankar och reflektioner kring vårt beteende. Livskunskap kopplas till träning och träning kopplas till livet.Jag säger bara: Yes! 🏽.Klokord inspirerade av roliga utmaningar i vardagen och rimliga mål – ja det gillar jag.Träning ska vara rolig och lätt att praktisera, i alla fall i vardagen, då har jag lättare att ta till mig tipsen.Rolig feedback med kontrollfrågor kring upplevelsen, känns inspirerande.”Ingen kan bli perfekt – men alla kan bli skitbra!” Smaka på den!.Tack @micaeldahlen för att du bjuder på dig själv och delar med dig av kloka och inspirerande tips!🏽Boken är utgiven av @volanteforlag ️️️️#micaeldahlen #starktkul #volanteförlag #träningsbok #träning #träningsglädje #träningstips #vardagsträning

Instagram Inlägg