Instagram Inlägg

En träningsbok som är lekfull, kreativ, inspirerande och som bjuder på tankar och reflektioner kring vårt beteende. Livskunskap kopplas till träning och träning kopplas till livet.Jag säger bara: Yes! 🏽.Klokord inspirerade av roliga utmaningar i vardagen och rimliga mål – ja det gillar jag.Träning ska vara rolig och lätt att praktisera, i alla fall i vardagen, då har jag lättare att ta till mig tipsen.Rolig feedback med kontrollfrågor kring upplevelsen, känns inspirerande.”Ingen kan bli perfekt – men alla kan bli skitbra!” Smaka på den!.Tack @micaeldahlen för att du bjuder på dig själv och delar med dig av kloka och inspirerande tips!🏽Boken är utgiven av @volanteforlag ️️️️#micaeldahlen #starktkul #volanteförlag #träningsbok #träning #träningsglädje #träningstips #vardagsträning

Instagram Inlägg