Instagram

Instagram Inlägg

En träningsbok för dig som gett upp och tror träning är kört för din del.En härligt ärlig, klok och inspirerande träningsguide som bjuder på egna upplevelser, bakslag och insikter. Men också hur du kan sätta personliga mål, ändra ditt beteende, planera och skapa vanor som ger lust och resultat.”Strunta i världen, fokusera helhjärtat på dig själv”🏽Tänk dig att du är 6 år och redan på förskolan få höra:”- Anna, du är för tjock. Det är därför du inte kan.” Anna fick bilden klar för sig: tjock är lika med dåligt, hon var inte kapabel och oförmögen att utföra vissa saker med sin kropp.När hon i vuxen ålder får höra:”-Utnyttja din styrka! Du är starkare än du tror, det är som om du bär på en 35 kg:s viktväst varje dag!”Det resulterade i ett samarbete som ledde fram till denna bok.🏽När Anna inte kunde knyta sina egna skosnören bestämde hon sig för att ta tag i sin träning och rörelseförmåga.Rimliga mål (inte kissa på sig när hon hoppade studsmatta och att bli den starkaste föräldern på föräldramötet) ledde till ett beslut att ta tag i träningen.🏽Boken bjuder på grundträning, tips och råd kring struktur, möjligheter i vardagen och rimliga mål för den motvillige.🏽2018 kom boken ”En apa i Rågsved”. Författaren är en kroppspositiv kroppsaktivist och driver kontot @apansattigranen Boken är personlig, grundläggande och behövs verkligen och rekommenderas varmt!🏽🏽🏽Boken är utgiven av @mimaforlag #storochstark #annasuvannadavidsson #elinjunsjöbjärkstedt #jennybrandtgronberg #träningsbok #komigångträning #träningsguideförmotvilliga #mimaförlag

Instagram Inlägg