Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Bra driv, högt tempo och skön energi gör boken lättläst och underhållande.Härliga karaktärer som är både hjälpsamma och empatiska, men också personligheter som är egoistiska och självgoda vilket ger en skön balans.Susanne är gift och mitt i livet med vuxna utflyttade barn när maken en dag kommer hem och berättar att han träffat en ny kvinna. Susanne har precis blivit av med arbetet och nu behöver hon hitta både jobb och bostad.Jag gillar hur den bedragna Susanne stannar upp, reflekterar och handlingskraftigt tar tag i sin situation, tänker framåt och skapar sig ett nytt självständigt liv.Härlig drivkraft, positivt tänk och sunda värderingar gör Susanne till en karaktär som snabbt får mina sympatier och känns snart som en riktig vän.En varm och kärleksfull roman som utspelar sig på Gotland om en kvinna som raggryggad, stolt och modig står upp för sig själv, följer sin övertygelse och gör upp med sitt förflutna.Härliga miljöbeskrivningar gör detta till en roman som får mig att glömma min egen vardag för en stund och följa med på resan i både ord, bild och känslor.Berättelsen har ett djup och jag kommer på mig att tänka på och referera till boken flera gånger efter utläsningen.Det inspirerande omslaget är gjort av Sofia Scheutz.Rekommenderas varmt!Det här är en fristående fortsättning på ”Liten tvåa med potential”. Snart i butik. Planerat släppdatum 28/8.Ljudboken finns inläst av Viktoria Flodström.Rec ex från @printzpublishing.#ifikonträdetsskugga #camilladavidsson #printzpublishing #roman #boktips #lästips

Instagram Inlägg