Instagram

Instagram Inlägg

Barnbokstips!En mycket känslosam vardagsberättelse som är en utmärkt högläsningsbok från ca 6-årsåldern.Hilda, Bella och Henning går i samma klass, bor i samma hus och är bästisar. En dag får Bella en alldeles egen hamster, Lillan, men eftersom Henning är allergisk kan han inte längre vara med och leka hemma hos Bella. Men en dag är både Henning och hamstern försvunnen.Lättläst och igenkännande, med många stora känslor och mycket att samtala kring i denna berättelse. Om att vilja vara med, få höra till, be om förlåtelse och förlåta, om gemenskap, vänskap och empati.Christina Lindström har ett enastående språk och skriver böcker med handling och karaktärer som berör och påverkar mig länge efter läsning. Det finns mycket att utläsa mellan raderna och här väcks tidigt stark sympati för Henning.Ungdomsböckerna ”Jack” och ”Finns det björkar i Sarajevo?” gillar jag jättemycket.Detta är den andra boken om Hilda. Den första heter ”Hilda och årets kalas”.Illustrationer av Annika Lundholm Moberg.Rekommenderas varmt!#hildaochhamsterstölden #christinalindström #annikalundholmmoberg #bwahlströms #barnbok #barnbokstips #högläsningsbok #boktips #lästipsförbarn

Instagram Inlägg