Instagram Inlägg

Den är bisarr, annorlunda, rapp och riktigt bra! En debutroman som utforskar tro, homosexualitet och hämnd.️Tänk dig att efter femton års stagnerat äktenskap upptäcka att din man bögporrsurfar och egentligen är homosexuell.Miranda 43 slänger ut sin make Gunnar 45. Det blir starten till den stora förändring som ger dem båda kraft och energi att testa nya saker, genomföra galna infall, göra upp med gamla plågoandar och det förflutna.️Intressant handling, galna upptåg, modiga beslut och uppdämda behov att våga utmana andra, vara sann mot sig själv och äntligen vara den person du innerst inne egentligen är.️Språket är personligt och fångar mig direkt. Trots en del otroliga och alltför overkliga händelser och med en dipp på mitten, så återhämtar den sig och den ger mig en riktigt bra läsupplevelse.En bok som triggar, blir riktigt spännande och vävs väl samman ihop mot slutet.Det vackra omslaget har Håkan Olsson gjort.Ser fram emot kommande böcker, för visst blir det fler @johannesvivers?️️️️#dagenf #johannesvivers #bokförlagetmormor #boktips #lästips #läsning #sommarläsning #semesterläsning #boknörd #läsningärlivet

Instagram Inlägg