Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstips!En härligt somrig bilderbok som skildrar en ledig dag på stranden. En händelserik dag fylld med både glädje, sorg och allvar.🌞Det är sommar och en mamma med två barn packar för en dag på stranden. Men de hade inte räknat med att hitta en död igelkotte och en skalbagge som får namnet Smulbert.🌞Vi möter alla de där ’vanliga’ ingredienserna som somriga stranddagar brukar innehålla, men här lyfts också det som händer i det lilla formatet, som ger de stora känslorna och som så ofta präglar barnens lek och vardag.Emma Adbåge har en förmåga att fånga vardagshändelser utifrån barnens perspektiv så det både fängslar och känns igen.🌞En aktuell och tidlös berättelse som flirtar med både barn och vuxnas beteende och som tål att läsas om och om igen. Personliga och detaljerade illustrationer av författaren, som förstärker både känslor och handling.Rekommenderas varmt!🌞🌞🌞🌞#vihittarsmulbert #emmaadbåge #rabenochsjögren #bilderbokstips #barnbokstips #bilderbok #sommarbok #strandbok #nybok #sommarläsning #sommarlovsbok

Instagram Inlägg