Instagram Inlägg

Boktips!Wow, denna relationsthriller fängslade mig från första sidan och var omöjlig att lägga ifrån sig.️Fantastiska miljöbeskrivningar, intressanta karaktärer och en fascinerande handling som återberättas av tre olika röster Cecilia, Tobias och Annika.️Vi befinner oss i den norska idyllen Sandefjord, vackert som ett vykort vilar platsen längst in i fjorden. Här bor välbärgade människor, med fina villor och nya bilar.Vi möts av familjehemligheter, lögner och skräcken av att det förflutna kommer ikapp verkligheten.Det låter kanske klyschigt, men jag tycker det är välskrivet, aktuellt och väldigt fängslande.️Cecilia är inredningsdesigner som bor med sina två döttrar och maken Johan som mestadels arbetar på resande fot. En dag störs idyllen av Tobias, en borttappad mager pojke med mörka ögon och tom blick.Han får tillfälligt flytta in hos familjen medan föräldrarna eftersöks. Vi anar snart att pojken och Cecilia har gemensamma kopplingar, frågan är vilka?️Cecilia är en osympatisk person, vilket väcker irritation hos mig. Hon är egoistisk och bekväm, men som läsare vill jag veta vad som gjort henne sådan.Det är skickligt hur språket anpassas och förändras efter berättarrösterna. Det ger djup och personlighet till karaktärerna.Miljöerna får mig att vilja resa till Norge och se allt med egna ögon.Mycket bra översättning av Hanna Svensson och ett intressant och lockande omslag av Miroslav Sokcic.️En lyckad thrillerdebut och jag kommer garanterat att läsa kommande böcker av författaren.Gillar du böcker av Lisa Jewell – Läs denna!️️️️#denoönskade #alexdahl #relationsthriller #norstedts #thrillerdebut #boktips #lästips #nybok #sommarläsning #semesterläsning

Instagram Inlägg