Instagram

Instagram Inlägg

Egon, 86 år och hans gode vän Ragnar är äntligen tillbaka!Detta är den femte delen i den dråpliga deckarserien ”Mord i Falsterbo”. Har du ännu inte läst dem – Gör det! .Varm mysdeckare med sköna karaktärer och dråpliga situationer har tidigare böcker i serien bjudit på.Baksidestexten lockar med en handling om opålitliga pensionärer, en korrupt kyrkoherde och landets lataste polis.Under en veteranbilsutställning hittar Egon och Ragnar en död man i veteranbilens bagageutrymme. Polisen Mårten Lind ansvarar för utredningen men när kroppen försvinner blir det lite komplicerat och en ny kollega dyker upp för att styra upp det hela.Låter som utmärkt flykt från vardagen och underhållande läsning i sommartid.😎.Stort Tack @olsenihansen och @bokfabriken för spännande och rolig bokpost..#turisten #mordifalsterbo #christinaolseni #mickehansen #olsenihansen #bokfabriken #humordeckare #spänning #nyaböcker #deckare #boktips #läsningärlivet #läsning #bokpost #recensionsexemplar

Instagram Inlägg