Instagram

Instagram Inlägg

En rafflande och lättläst spänningsroman som jag sträckläste.Det är något visst att följa försvarsadvokaters arbete. Platsen är New York och handlingen baseras på att Olivia vill rättfärdiga ett svek från förr, som hon fortfarande har skuldkänslor för. Olivia bedrog sitt livs kärlek Jack på ett oförlåtligt sätt och nu när han misstänks för mord på tre främlingar har hon möjlighet att gottgöra för sitt svek genom att hitta den rätte förövaren och få svar på vem som vill sätta dit Jack.Det är rappt, fyllt av intriger och spekulationer som väcker misstankar åt olika håll. Olivia är övertygad om att Jack är oskyldig, men som läsare anar man hemligheter och gamla händelser som kanske ännu inte är utredda. Jag hade höga förväntningar på denna bok och den levde inte riktigt upp till dem alla, den var lite för ytlig och bitvis rörig. Men handlingen sticker ut och jag hade svårt att lägga ifrån mig boken. Den fångade min nyfikenhet att jag längtade efter att få svar på alla lösa trådar.Rekommenderar den till dig som gillar en flykt från vardagen och lättsam läsning med spänningsmoment.En bok som absolut skulle kunna bli en film och som underhöll mig under en eftermiddag.Jag har aldrig tidigare läst något av Alafair Burke men jag blev intresserad att läsa något mer av författaren.#exet #alafairburke #printzpublishing #spänningsroman #boktips #lästips #nyaböcker #läsning #semesterläsning

Instagram Inlägg