Instagram Inlägg

Åh vilken underbar bok! Den höll för mina förväntningar och innehåller alla de ingredienser som jag gillar i en varm, kärleksfull feelgood roman i sommartid.Ava får i uppdrag av sin mor att åka upp till den norrländska orten Sunnanby, för att ordna upp det praktiska kring vattenskadan som hotar mormors gamla hus.Axel är den hantverkare som sköter uppdraget.Cornelia är den nya ägaren till byns café och när personalen plötsligt blir sjuk, blir Ava övertalad att rycka in och driva caféet. Sedan blir ingenting som förut för någon av dem.Det är trovärdigt och välskrivet om bonusfamiljer, släkthemligheter, byskvaller, relationer, vänskap och förtal. Boken tar upp känslor som sorg, längtan, saknad och empati.Härligt persongalleri som väcker nyfikenhet och lust att läsa fler böcker om människorna i trakten.En skön blandning av smärta, sex, romantik och driften av att göra upp med det förflutna, styra sina handlingar och ta tillbaka kontrollen i sitt liv.Empatiskt och sårbart, som väcker känslor hos mig som läsare.Perfekt flykt från vardagen som lämpar sig för lata dagar i sommartid.#sommarenmedava #annalönnqvist #louisebäckelinförlag #lästips #boktips #sommarläsning #sommarbok #feelgoodläsning

Instagram Inlägg