Instagram

Instagram Inlägg

Efterlängtad bokpost! I de djupa skogarna i norr ligger den lilla pittoreska byn Sunnanby. Där tillbringade Ava sina barndoms somrar. Utan att hon själv riktigt förstår hur det går till, återvänder hon och jobbar snart på det café som hennes mormor en gång drev.Idag heter caféägaren Cornelia. En fruktansvärd händelse fick henne att undvika caféet, men när en nedläggning hotar, tvingas hon återigen återvända.Den ensamstående Axel lever för sin dotter och tror inte på relationer längre.Detta är den första boken i en planerad serie som utspelar sig i Sunnanby..2018 kom författaren ut med den omtyckta boken ”Julia och Jack”..#sommarenmedava #annalönnqvist #louisebäckelinförlag #bokpost #bokpostärbästaposten #recensionsexemplar #sommarläsning #läsning #nyaböcker

Instagram Inlägg