Instagram Inlägg

Så underbart befriande att läsa om längtan efter kärlek i mogen ålder. En varm feelgood-roman som passar utmärkt att läsa i hänryckningens tid.Förväntan. Längtan. För mig två begrepp som är en stor del av charmen med brevväxling på ett eller annat sätt.Malin och Erik använder till en början bokbussen som en plats för sina brev till varandra och det tycker jag blir en extra krydda till handlingen.Malins äktenskap har hamnat i en återvändsgränd. Relationen går på sparlåga och kärleken är mer vänskaplig än himlastormande. Malin saknar de intima stunderna och skriver anonymt av sig sin längtan på ett papper som hamnar på villovägar.Erik hittar Malins ord och känner sympati. Genom brev lär de känna varandra på djupet och i det lilla samhället korsas snart deras vägar.Vi får ta del av personliga funderingar, omgivningens spekulationer, onda tungor och våndan med att lämna eller stanna kvar. Jag tycker boken är vardagligt trovärdig, lättläst och mysig rakt igenom. Språket och tonen känns igen från tidigare fristående böcker om ”Anna-Lisas Antik” och ”Hemma hos Bettan”.En perfekt läsning i en solstol eller under en filt en regnig dag.#brevvännerna #eliåhmanowetz #feelgoodläsning #brevroman #boktips #lästips #läsning #läsningärlivet #harpercollinsnordic

Instagram Inlägg