Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips!En helt fantastisk bok som har extra allt. Läs den!️Noah och Jude är tvillingar och bästa vänner, men väldigt olika. Noah är ensam, mobbad och skissar ständigt i sitt block. Han längtar tills han får möjlighet att studera i konstskolan och drömmer om att umgås med likasinnade människor som förstår honom.Jude är utåtriktad, populär och älskar att surfa.En dag händer det otänkbara, livet slås i spillror vilket förändrar dem för alltid. Tre år senare talar de inte med varandra.️Stora omtumlande känslor, syskonkärlek, mörka hemligheter, ambitioner och förbjuden ungdomskärlek.Ett underbart språk, en oväntad handling och en bok som är helt omöjlig att lägga ifrån sig.Pocketboken släpptes 2016, ljudboken kom 2018 och är inläst av Malin Molin och André Christenson.️️️️️#jaggerdigsolen #jandynelson #gillaböckerförlag #gillaböcker #pockettips #lästips #boktips #pocketbook

Instagram Inlägg