Instagram Inlägg

En underbar läspärla med extra allt!️Jag förstår varför denna lilla romandebut på ca 200 sidor, blivit en succé.Fantastiskt finstämd, välskriven, rolig och sorglig berättelse som lyfter vänskapen mellan tre generationer och påminner oss om vikten att ta vara på tiden tillsammans innan det är försent.️Handlingen återberättas växelvis från den 12-årige sonen Louis och hans mamma Thelmas perspektiv.En välskriven bok som var helt omöjlig att lägga ifrån sig! Beskrivande och målande miljöer från både Paris och London. Vi lär känna vänliga, empatiska människor som vi kommer nära inpå livet och berörs av. Nyttiga reflektioner hur viktigt det är att vi är härvarande och funderar över vad vi prioriterar.️Louis och hans mamma bor tillsammans i Paris. Efter en stressig och turbulent morgon råkar Louis ut för en svår olycka och hamnar i koma. När den förkrossade mamman går igenom hans saker, hittar hon en anteckningsbok där sonen skrivit en bucketlist, en drömlista. Thelma bestämmer sig för att genomföra hans önskningar. Tiden är utstakad för sonen och tiden håller på att rinna dem ur händerna. Det blir en kamp mot klockan, hemligheter som röjs och frågetecken som rätas ut. Det omgivningen inte vet är att Louis har återfått hörseln. Men vad händer med livet och människorna när listan är avverkad?️En hoppfull och känslosam berättelse som jag gärna skulle se dramatiserad.En bok som sticker ut och med en handling som dröjer kvar, som jag varmt rekommenderar.️️️️#drömlistan #juliensandrel #romandebut #bokförlagetforum #recensionsexemplar #nyaböcker #lästips #boktips #läsningärlivet #läsning #morsdagstips

Instagram Inlägg