Instagram

Instagram Inlägg

En fantastisk berättelse.En strålande debut.En berättelse som väcker känslor ’all over the place.’En bok som jag sträckläste och älskade från första sidan.️Tiffy jobbar dagtid som redaktör på ett förlag i London.Leon arbetar nattskift som palliativsköterska på Hospice.Leon behöver extrapengar för att hjälpa sin bror och annonserar ut sin lägenhet till någon som arbetar 9-17.Tiffy och Leon delar bostad, men har inte träffats utan kommunicerar via korta meddelanden på post-it lappar.️Jag ler, skrattar och fäller en tår. Jag känner engagemang och delaktighet. Karaktärerna blir som mina personliga vänner.En genomtänkt handling som baseras på författarens egna upplevelser. Rappt tempo, personliga karaktärer som bjuder på sig själva och riktigt välskrivet med humor och glimten i ögat, trots allvarliga ämnen. Ett lyckopiller i bokform.️Det är framförallt den empati som genomsyrar berättelsen som påverkar mig mest. Det är hoppfullt och uppfriskande att läsa om människor som ställer upp för varandra och visar civilkurage.️Boken är såld till över 30 länder och jag skulle gärna se den filmatiserad.Det är en strålande och utmärkt översättning av Helen Ljungmark.En lättläst feelgood bok i samma anda som ”Livet efter dig”.Lägg namnet Beth O’Leary på minnet. Jag tror och hoppas det kommer fler böcker från henne.Rekommenderas varmt!️️️️️Boken är utgiven av @printzpublishing #sambopåförsök #betholeary #printzpublishing #helenljungmark #feelgood #boktips #lästips #nyaböcker #läsningärlivet #boknörd #pickmeupbook

Instagram Inlägg