Instagram Inlägg

Ännu en följare som köpt en bok tack vare en framsidesblurb från mig! 🤗Pockettips!”Drottningklockan” är en charmig katt-och-råtta jakt där Marie-Antoinettes stulna klocka har en framträdande roll.⏱Aron har i ungdomsåren en fling med Maggan. Men Maggans pappa förbjuder allt vidare umgänge och Aron viger sitt liv till arbetet som kyrkogårdsvaktmästare och sitt nördiga klockintresse. Men hans kunskaper leder in honom i skumma affärer och plötsligt har han internationella stöldligor i hälarna.En äventyrlig oförutsägbar historia om oäkta barn, ungdomskärlek, specialintressen, lojalitet och spioner från såväl London som New York.Del 1 i en planerad trilogi om den äventyrlige urmakaren Aron.Härlig annorlunda läsning!#drottningklockan #elisabethöhman #pocketbok #boktips #lästips #pocketnyhet #mimaförlag @mimaforlag

Instagram Inlägg