Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips! Har du ännu inte läst Karin Alvtegens böcker? Gör det!🦋En bil krockar med ett Intercitytåg och elva människor dör. Vad leder fram till olyckan? Finns ett exakt startögonblick? Vem mer än bilföraren bär skulden?🦋En läsupplevelse utöver det vanliga!Det är en dramatisk handling men även många filosofiska och tänkvärda funderingar. I boken får vi bl a följa en 55-årig kvinna, sjuk i ALS och hennes tankar kring döden.”Vad är en människa annat än dess samlade erfarenheter? Varje gång livet bränt till har en liten bit dött för att ge plats för något annat. Kanske livets essens är just denna förändring. Ett pärlband av små dödsögonblicket. Det slutgiltiga som jag står inför ska förändra mig igen, kanske till ett ingenting denna gång, men den förvandlingen skrämmer mig inte mer än de andra.”🦋Astrid Lindgren var faster till Karin och förutom den fenomenala konsten att formulera sig i skrift, delar de också sakliga tankar kring existentiella frågor.🦋”Det vore väl höjden av arrogans att se sig själv så oumbärlig. Att just jag skulle finnas till. Jag har aldrig saknat tiden innan jag föddes, varför skulle jag då sakna den som börjar just när jag dött?”🦋Jag verkligen älskar böcker som ger mig extra allt, rör om i mitt inre och väcker nya intressanta funderingar. Det gör denna berättelse.🦋”Fjärilseffekten” är Alvtegens sista egna roman. Pga sjukdomen ME har hon inte förmåga att fortsätta arbeta som författare. Läs!🦋🦋🦋🦋🦋#fjärilseffekten #karinalvtegen #pocketbok #brombergsförlag #älskarböcker #boknörd

Instagram Inlägg