Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!En fängslande debutroman om familjehemligheter, den första kärleken, vänskap och om att söka sina rötter för att finna frid och försoning.️Berättelsen utspelar sig både i Stockholm och på Gotland. Det är positiva miljöbeskrivningar och jag lockas verkligen att besöka båda platserna, särskilt Gotland i skördetid. Det är härlig och lättläst underhållning som också utvecklar sig till en intrasslad och komplicerad släkthistoria.️Alice och Anders känner direkt sympati vid första mötet och vänskapen växer snabbt till kärlek. Innan de gifter sig vill Anders släktforska för att hitta sina biologiska föräldrar. Men snart uppdagas hemligheter som förändrar allt för dem båda.️Det är en välskriven debut och som läsare känner jag att författaren är van att arbeta med kommunikation och språk. Bra flyt i texten och härliga miljöer som får mig att känna mig delaktigt och trygg som i en biofilm. Det är en bok som passar utmärkt som flykt från min egen vardag. Jag känner sympati och delaktighet med karaktärerna och sträckläser boken för att vilja veta mer. Berättelsen har ett djup som ger den svärta och även igenkänning för mig från nära anhörigs svåra sjukdomsperiod. Det svänger i sinnesstämningen och innehållet gör avtryck och sticker ut från mängden.️Vi får återblickar från tidigt 90-tal samtidigt som vi får följa samma personer i nutid. Det blir inte rörigt, men jag skulle önska kursiv text eller rubriker som tydligare snabbt förflyttar mig som läsare till rätt tidsperiod.️Vackert omslag av Emma Graves. En debutroman som jag varmt rekommenderar och jag ser mycket fram emot kommande berättelser.️️️#försoning #annelifichtelius #emmagraves #debutroman #ordberoendeförlag #boktips #lästips #nyaböcker #vårensböcker2019

Instagram Inlägg