Instagram

Instagram Inlägg

”Vi fortsätter prata om allt möjligt. Tiden existerar inte… Det känns bra att sitta här tillsammans med henne på filten i den vildvuxna trädgården. Vi klickar, Johanna och jag. Det är konstigt, vi har nyss träffats. Det är verkligen en ovan känsla för mig, jag är inte bra på att vara vän med någon.”️En spännande berättelse som blandar övernaturliga inslag från förr med nutida vardagsproblematik.Men också en känslostark berättelse om ensamhet, saknad, sorg och vänskap. Om relationer och att både höra till och känna sig utanför. Om att hitta en vän och hitta sig själv.️Det är sommarlovet innan högstadiet. Maja och hennes pappa har hyrt ett torp mitt i skogen, 20 mil från lägenheten i stan. För tre år sedan dog Majas mamma i cancer. När Maja spelar mammas spellistor från 80-talet, känns hon närmare och närvarande. Plötsligt blir allt bara fel. Pappas flickvän Elin ska också bo i torpet denna sommar. Maja står inte ut och springer rakt ut i skogen och hittar ett gammalt hus där Johanna bor. Eller vem bor där egentligen? Vem är Luffar-Bo? Och vilka hemligheter döljer Johanna?️En fin familjebok som påminner oss om vikten att vara ärliga, samtala förtroligt om känslor, relationer, vänskap och saknad. En vardagsberättelse om acceptans och att gå vidare efter någons bortgång.En lättläst mysrysare som är lämplig till bokslukaren i 9-12 år eller för den ovane läsaren i högstadieåldern.️️️️#flickanfrånandrasidan #annahelgesson #ordalagetbokförlag #boktipsbarn #lästipsförbarn #sommarspänning #mysrysare #sommarlovsläsning #övernaturligt

Instagram Inlägg