Instagram

Instagram Inlägg

En dotters personliga jakt efter förklaringen och ett svar på frågan: Varför?️Vi lär känna en familj och får ta del av deras liv på hästgården med mycket arbete, gemenskap och ibland smågalna upptåg.️Då jag läser den första delen känns det som om jag får vara med och titta i ett privat fotoalbum, se diabilder eller en gulnad smalfilm från förr, tiden från min egen barndom. Det växer fram en bild av en handlingskraftig kvinna, en kreativ och händig mor som tar sina egna beslut och saker i egna händer. Hon går sin egen väg och gör saker på sitt eget vis. Ibland blir det knasigt och konstigt men det bjuder hon omgivningen på.Hon är omtyckt och respekterad men sakta förstår vi att bakom fasaden ryms en mörk insida.️Det här är en berättelse skriven av den som står kvar efter ett självmord. En dotter som försöker förstå, vill veta, söker svar för att kunna acceptera det oacceptabla, finna frid för att kunna gå vidare.️Det är personligt, äkta och starkt skrivet med en varm nostalgisk ton. Jag berörs av berättelsen och känner samma frågor och funderingar kring sorg, död och längtan efter en älskad förälder.En bok jag varmt rekommenderar.️️️️Tack @vulkanmedia för rec ex.#dethonaldrigsa #helenareje #vulkanförlag #självmord #sorg #boktips #biografi #lästips #pocketbok

Instagram Inlägg