Instagram

Instagram Inlägg

Boktips till alla åldrar:En fantastisk bilderbok med korta verser på rim som förtjänar att ligga framme som en ”coffee table-book”.️Jag älskar verkligen Marcus-Gunnar Petterssons fantastiska och detaljrika illustrationer som är både personliga och finurliga. De fångar intresset och jag dras in i bilderna både för att jag vill leta alla detaljer, men även för att de är så charmiga i sitt uttryck. Texterna är empatiska, humoristiska, tidlösa och tillsammans med bilderna förstärks innehållet och skapar nya vinklingar och djup.️Jag har tidigare känt likheter med Sven Nordqvist och Lennart Hellsing, men när jag läser Marcus-Gunnars andra egna bok, tänker jag mera på Lasse Åberg och Tage Danielsson. Jag fastnade direkt för två bildsidor med text, som jag gärna ser upptryckta på tavlor, t-shirts, glas eller porslin..,(se bilder ovan)️Jag tycker mycket av innehållet i denna bok riktar sig till en äldre publik och jag ser gärna att nästa bok tar ut svängarna ännu mera, har ännu flera utmanande verser från vardagen med innehåll riktat till vuxna.️Fast egentligen behöver denna tidlösa pärla ingen jämförelse.@marcusgunnar du har en egen stil och ett uttryck som du ska bevara och vara stolt över.️️️️️#räddsomenharedumsomengås #marcusgunnarpettersson #illustrationer #bilderbokstips #versbok #presentbok #brombergsförlag

Instagram Inlägg