Instagram Inlägg

Varm feelgood med starka personligheter som visar på kraft, mod, självständighet och viljan att hitta sig själv.️Ibland behöver jag läsning som ger mig en paus från vardagen, men som ändå är trovärdig och med en berättelse som vilar på en trygg grund, med karaktärer som väcker både igenkänning och sympati. Det här är en sån bok.️Det härliga omslaget av Anna Henriksson och baksidestexten väckte förväntningar direkt hos mig och jag blev inte besviken.En parallellhistoria från krigstiden 1942 berättas samtidigt som vi får följa en familj i nutid. Berättelserna vävs skickligt samman och vi får en förståelse för hur starkt människor från olika generationer kan påverka varandra.️Lauras döttrar ska flytta hemifrån och vardagen är på väg att förändras. När det uppdagas att maken Dom har ett förhållande med en annan kvinna, kraschar Lauras värld helt. Men hon hittar styrkan och satsar allt på att förverkliga sina drömmar och kanske kan hon därigenom hitta sig själv.️Det här är en berättelse där karaktärerna blir levande och stannar kvar hos mig. Jag gillar känslan, tonen i språket, miljöbeskrivningarna, handlingskraften och kontentan av att inte förhasta sig utan söka efter vad som är viktigt och meningsfullt. Och förståelsen, empatin för andra och viljan att göra gott.Jag ser mycket fram emot kommande romaner. Redan i juni och september kommer ytterligare två böcker och kanske är detta en ny favoritförfattare hos mig.Ljudboken är bra inläst av Kerstin Andersson.️️️️#familjereceptet #veronicahenry #kerstinandersson #printzpublishing #feelgood #feelgoodbok #boktips #lästips #ljudbokstips @printzpublishing @storytel.se

Instagram Inlägg