Instagram Inlägg

En dag kommer Ella skuttande av glädje och berättar att hon har en lös tand. Hon har redan tappat sex tänder medan Alex tänder sitter jättehårt fast. Alla i klassen verkar ha erfarenhet av lösa och tappade tänder. Alla utom Alex. Men det finns ju för- och nackdelar med det mesta…️Högt tempo och vardagsdramatik som speglar många känslor och ger stor igenkänning för många 6- 7åringar.En berättelse som tar oss direkt in i handlingen och fångar intresset från första sidan.Enkelt och konkret språk med korta meningar och många dialoger. Perfekt för nybörjarläsaren. Så fint hur de jobbiga känslorna vänds till något positivt på slutet.️Färgstarka illustrationer av Susanne Fredelius som träffsäkert fångar stämning, känslor och händelser som råder i en lågstadieklass. Det här är den första boken om Ella & Alex i en planerad serie.Ser mycket fram emot kommande böcker.️️️#tändernasitterfast #stinajonsson #susannefredelius #hegasförlag #nybörjarläsning #boktipsförbarn #barnbokstips #lästipsförbarn #vardagsdramatik #lösatänder@hegasforlag

Instagram Inlägg