Instagram

Instagram Inlägg

En oerhört viktig och välskriven skildring om en smutsig bransch som präglas av maktmissbruk och övergrepp. Läs den!️Det är skrämmande och obehagligt, personligt och äkta. Vi får följa med på en resa bakom kulisserna från 1991 till 2018. Kända kvinnliga artister berättar om sina upplevelser, kampen, kriget om rätten till sin röst, musik, pengar och sexualitet. Röster och historier som hotats till tystnad och patriarkala strukturer som vägrar flytta på sig. Trots utbildning och framgång får inte kvinnor det erkännande och tillgången till de översta positionerna de förtjänar.️Det är stark läsning som väcker både vrede och sorg. Det är mycket igenkänning, men även nya namn och berättelser som väcker mitt intresse och får mig att googla, lyssna och titta på inspelade uppträdanden.Boken är oerhört välskriven och språket flyter och är lättläst, eftersom det är mycket dialog och väldigt personligt och nära.Annah Björk har en fantastisk fingertoppskänsla att välja ut rimlig mängd fakta, namn och viktiga milstolpar och avgörande händelser. Det är trovärdigt och jag inser vilket gediget researcharbete som ligger bakom boken.Jag ser bilder och vill höra musiken, medan jag läser. Önskar att bokens innehåll blir en dokumentär.️Kampen är igång och det är fascinerande vilken kraft, kreativitet och målmedvetenhet dessa modiga och driftiga artister besitter. Förenat systerskap som vill förändra världen gör mig imponerad och ödmjuk.Rekommenderas!️️️️️#nimåsteflyttapåer #annahbjörk #mondialförlag #populärkultur #maktmissbruk #musikindustrin #boktips #lästips #nyaböcker @mondialforlag

Instagram Inlägg