Instagram

Instagram Inlägg

Medryckande och informativ spänningsläsning som utspelar sig i vintertid.️Malva och Hanna har åkt skidor med Malvas föräldrar. På hemvägen möter de en snöstorm och tar in på ett gammalt och mörkt hotell, som ser ut som ett slott men egentligen är stängt för säsongen. Men oförklarliga ljud håller flickorna vakna och de beger sig ut på nattlig vandring i hotellet för att få förklaringen…️Direkt från första sidan dras jag in i handlingen. Mustiga miljöbeskrivningar och bra tempo väcker intresset och ger en bra känsla i läsningen.️Vi får sakliga faktabeskrivningar kring vampyrer som berättelsen bygger vidare på senare. Hanna och Malva är vetgiriga och orädda karaktärer som tillsammans stöttar varandra i att utforska och leta förklaringar till funderingar.️En fartfylld och välskriven bok för lågstadieåldern som gav mersmak att läsa mer av samma författare.Charmiga och färgstarka illustrationer av Jonna Björnstjerna berikar läsupplevelsen.En berättelse som passar perfekt att läsa i vintertid. Rekommenderas varmt.️️️️#vampyrspanarna #annikawidholm #jonnabjörnstjerna #hegasforlag #boktips #boktipsbarn #lästips #lästipsförbarn #nyaböcker#vårensböcker2019 #läsutmaning2019

Instagram Inlägg