Instagram Inlägg

.Skjuter du upp saker och behöver tips för att komma igång med dina uppgifter?Lider du av prestationsångest?Behöver du tips kring studieteknik?Har du svårt att sova?Är du ständigt tillgänglig och ofokuserad?Den här boken är till dig!En oerhört aktuell och viktig bok riktad till ungdomar för att få ihop skola, vänner, fritid, rörelse, kost och sömn.Lättbegriplig fakta om hur vår hjärna fungerar och vad den behöver för att fungera bäst. Handfasta tips, övningar och rimliga råd för att få struktur i livet och hjälp med att välja bort saker som tar tid och distraherar vårt fokus. 15 kapitel för att underlätta vardagen och hjälpa till att bl a hitta balans, planera, organisera, reflektera och fokusera för att känna oss tillfreds och ostressade.En väldigt nyttig och välskriven bok som väckte intresse och engagemang från sida ett. Tydlig struktur och inspirerande innehåll, med både modeller och checklistor som vi känner igen från ledarskap och coachning.Jag är tveksam att de ungdomar som behöver bokens innehåll bäst har svårt att komma sig för att läsa den, men jag rekommenderar boken till människor i ungdomarnas närhet så ni tillsammans kan inspireras och välja ut de kapitel som är mest akuta och börja därifrån.Petra Brask är effektivitetskonsult och har gjort tv-programmet ”Tidsjakten” och driver idag ”Tidspodden” tillsammans med Lena Lid Falkman. Besök gärna hennes hemsida och youtube för digitala tips och råd.Jag önskar en föreläsningsturné ute i landet där boken återberättas för både ungdomar, skolpersonal och vårdnadshavare.Jag vill även rekommendera hennes tidigare bok ”Vem bestämmer över din tid?”️️️️#kollpåtiden #petrabrask #lavaförlag #effektivitet #strukturilivet #boktipsungdom #lästipsungdom #ungdomsboktips #studieteknik #coaching #nyaböcker #läsutmaning #läsutmaning2019

Instagram Inlägg