Instagram

Instagram Inlägg

”För första gången i mitt liv är jag inte ensam. Hon älskar mig. Jag vet att hon älskar mig.Här vänder historien. När de tar farväl av varandra i eftermiddagssolen blir det den sista gången de träffas.”️Det är smärtsamt, drabbande, sorgligt och oerhört välskrivet. En berättelse om att söka sitt ursprung, söka svar och förstå sina morföräldrars beteenden. Det är en tolkning av en livslång kärlekshistoria som tystades och förnekades. Det är en kärleksförklaring och upprättelse till den som tystades. Det här är läsning till alla som någonsin älskat och förlorat någon.️För mig spelar det ingen roll att det handlar om kända, belästa, uppskattade och omtalade personer, det är en berättelse om livsöden och mänskligt beteende som påverkar människor i deras omgivning i generationer.️Alex Schulman söker förklaring till sin lågmälda och passivt aggressiva ilska och tar hjälp av en terapeut. Han börjar forska i sitt förflutna och hittar en tydlig koppling till sin morfar.Han läser sin morfars stora produktion av böcker, brev, dagböcker och anteckningar, hittar en röd tråd, ett tydligt tema och ett årtal, 1932, som verkar avgörande. Stor research ligger till grund till boken och utifrån tre olika perspektiv vävs en berättelse samman som är fylld av längtan, kärlek, svartsjuka, vrede och förtryck. En stark läsning som griper tag från första sidan och gör djupa avtryck som känns. Har du inte läst boken ännu? Gör det! ️️️️️#brännallaminabrev #alexschulman #boktips #lästips #nyaböcker #bookmark #boknörd #bokstagram #bokutmaningen

Instagram Inlägg