Instagram

Instagram Inlägg

En författare som debuterar med en välskriven spänningsroman som tog mig med storm!”För henne var ingen bara ett motiv, de var en historia. De färdiga teckningarna var personer… de såg till att hon fick teckna. Låta kolet dansa. Svärta hennes händer och påminna henne om det viktiga i att ägna sig åt konsten.”Det är bra tempo, personligt, otäckt och spännande.Berättelsen utspelar sig i Örbyhus och vi lär känna ett stort persongalleri, med många karaktärer som har intressanta kopplingar till varandra. Många tragiska och otäcka händelser gäckar traktens invånare, men som snyggt och elegant vävs samman till en oväntad upplösning.Jag gillar verkligen den driftiga och målmedvetna Lo, som trots sitt bagage, svagheter och brister drivs av att följa sina drömmar. Hon är mänsklig och blir snabbt en person jag identifierar mig med, blir nyfiken på och vill veta mera om. Bitvis är det lite väl många namn och parallella historier som cirkulerar, men boken fångade mig från första sidan och var mycket svår att slita sig ifrån.Det här är den första boken i en planerad serie om konstnären Lo Karlberg, hennes bror polisen Linus och hennes ex Conny, som är ledare i traktens beryktade gäng Derailed. Lägg författarnamnet på minnet. Aline Lilja Gladh tror jag vi kommer höra talas mycket om framöver.️️️️#tändstickan #alineliljagladh #örbyhusserien #spänningsroman #debutant #nyaböcker #boktips #boknörd #xivförlag

Instagram Inlägg