Instagram

Instagram Inlägg

En fantastisk bilderbok som ger ny kunskap, förtydligar fakta och ger spännande tidsperspektiv. En berättelse för alla åldrar om Charles Darwin, sköldpaddan Harriet och evolutionen.️Följ med på ett spännande äventyr där vi tack vare forskning får veta mer om sköldpaddan Harriet som levde i 175 år. Charles Darwin reste jorden runt och studerade djurs likheter, olikheter, arvsanlag, utveckling och förändring. Kanske korsades deras vägar.️Med ett pedagogiskt och inspirerande språk får vi här ta del av forskningsbaserad kunskap på ett lätt och tydligt sätt. Författaren har en stor utgivning bakom sig med böcker om både naturvetenskap, kräldjur och insekter. Cecilia Torudds ljuvliga och positiva bilder bidrar till den härliga läsupplevelsen.️En bok som tar upp viktig fakta och inspirerar oss till att våga ta chanser, lyssna på vår magkänsla och våga tänka nytt.En berättelse som är lämplig läsning för den vetgirige från ca 6 år och uppåt. Rekommenderas till alla skolbibliotek.️️️️️#harrietochcharles #helenrundgren #ceciliatorudd #lekochtanke #bilderbokstips #barnbokstips #bilderbok #barnbok #charlesdarwin #evolution #sköldpaddanharriet

Instagram Inlägg