Instagram

Instagram Inlägg

Åh, jag är helt omtumlad efter läsningen! Det är otäckt, hotfullt, känslosamt och starkt. En fängslande, vacker, sorgsen och stark läsning om dramatiska uppväxtförhållanden, personliga bagage, erfarenheter som präglar en livet ut. Om själsfränder, svartsjuka och drömmar.️Jag hade stora förväntningar på denna roman, efter att ha läst ”Förbannade Kärlek”. Och jag blev inte besviken. Colleen Hoover kan konsten att beröra och drar sig inte för att avhandla svåra ämnen.️Lily växer upp i en välbärgad familj, med en pappa som blir våldsam då han dricker. En dag möter Lily Atlas, en hemlös utstött pojke som blir hennes förtrogne och hennes första kärlek.Lily flyttar till Boston och förverkligar sin dröm om en egen blomsterhandel. Hon möter Ryle, en självsäker och målmedveten kirurg. Livet leker och Lily är lycklig, men det förflutna kommer ikapp och livet blir en mardröm.️En välskriven bok som är svår att lägga ifrån sig och svår att glömma.Ljudboken är bra inläst av Gunilla Leining️️️️️#detslutarmedoss #colleenhoover #feelgood #roman #boktips #lästips #lovereads #bokforlagetforum #nyaböcker #storytel

Instagram Inlägg