Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset! ”Du framstår som äkta när du säger och gör det du faktiskt tror på.Om du inte vet Varför kan du inte veta Hur.”️Varför ska du läsa boken?Den inspirerar till handling och om vikten att följa sin passion, göra det du tror på och det du älskar. Då blir du mer produktiv, mer kreativ och känner större tillfredsställelse.Hur är boken skriven?Uppdelad i 6 delar och med ett enkelt, begripligt och inspirerande språk, utifrån egna erfarenheter och andras framgångar. Det finns även enkla bilder som hjälper till att minnas innehållet.Vad handlar boken om?Att genom att ställa sig frågan varför hittar du meningsfullhet, syfte och blir mer motiverad. Det väcker behov och känslor som är helt kopplat till limbiska systemet.️Vem ska läsa boken? Alla som dagligen inspirerar andra, t ex pedagoger, medarbetare, ledare, föräldrar, skribenter, föreläsare, konstnärer, musiker och medmänniskor.Du som vill bli inspirerad och förstå varför vissa är mer innovativa, mer inflytelserika och mer framgångsrika än andra. Du som vill förstå skillnaden på frågan:- vad gör du?- varför gör du det du gör?️En enastående bok som förtjänas att läsas om och om igen, nu äntligen på svenska! Tips: titta gärna på författarens TED-talk ”start with why”. Har närmare 40 miljoner visningar!️️️️️#frågaförstvarför #startwithwhy #simonsinek #volanteförlag #volante #boktips #boktipset #lästips #ledarskapsutveckling #personligutveckling #kjellwaltman

Instagram Inlägg