Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS! 🕯En spännande, påhittig och charmig julsaga i 24 kapitel. Läs ett kapitel om dagen ända fram till jul!️Rutan känner sig ensam och saknar sin kompis Elsa som flyttat. På sin önskelista skriver hon ”en ny vän”. Plötsligt börjar det försvinna saker och märkliga händelser sker därhemma. Mamma och pappa skyller på Rutan, men det är inte hennes fel.Och vem är det som tuggat på hänglåset?️Under 24 dagar får vi följa Rutans förberedelser inför jul, jakten på den mystiske besökaren och sökandet efter en ny vän.️Ingelin Angerborn har en förmåga att skapa vardagsdramatik och oväntade upptåg som ger både spänning och glädje. Denna berättelse bjuder både på skratt och eftertänksamhet och är en behållning för både stora och små. Ljuvliga illustrationen av Per Gustavsson. Härlig bok som är lämplig som högläsning från ca 4 år.#enklurigjul #julsagai24kapitel #julsaga #ingelinangerborn #pergustavsson #rabenochsjögren #bilderbok #kapitelbokförbarn #kapitelbok #boktips #lästips #iväntanpåjulen

Instagram Inlägg