Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS! 🕯En varm och välskriven roman om att hur vänner och goda gärningar kan påverka vårt mående på ett positivt sätt.️Emma är egenföretagare med en liten butik och har efter mannens bortgång två år tidigare tappat bort både sig själv, sin drivkraft och livslust. Det sociala livet är i det närmaste obefintligt och umgänget med familjen är mest en påminnelse om skuld och skam. Julen närmar sig och butiken är på väg mot konkurs…️Boken börjar den 18 november och vi får följa Emmas vardag varje dag fram till julafton. En finstämd och vemodig berättelse om vägen tillbaka till livet efter en stor sorg.️Jag tyckte mycket om ”Hälsningar från Båstad”, som kom tidigare i år och denna bok har samma empatiska och äkta innehåll. Jobbiga utmaningar, krav från andra präglar historien, men också hur familj och vänner ställer upp för varandra när det är som svårast. En fin påminnelse om att främlingar är vänner vi inte känner och att små handlingar kan ge stora effekter.En utmärkt bok att läsa under december, då igenkänningen kopplat till julförberedelserna är som störst.#24godagärningar #jennyfagerlund #norstedts #julroman #roman #boktips #lästips #julklappstips #feelgood #vänskap #nyaböcker

Instagram Inlägg