Instagram

Instagram Inlägg

En tidlös och hoppfull julsaga för de yngre som väcker stora känslor och är en spegling av vårt samhälle.️Katten Fransson bor i en låda mitt i staden. Det är kallt, men han har ju sin varma tröja. Men en snöig dag, strax före jul blir han av med sin tröja. Hur ska han nu klara kylan?️Åh vad jag tycker om denna lättlästa men fantastiskt varma och också spännande berättelse. Den väcker så många känslor: sympati, empati, sorg men också värme och glädje. Precis som i livet och världen runt omkring oss.️Cecilia Heikkilä har en förmåga att skapa tidlösa och klassiska berättelser med ord och bild.De ljuvliga illustrationer är tydliga och vi känner kylan, ensamheten men också gemenskapen och boken ger en go julstämning.Jag som är uppvuxen med ”Historien om Någon” av Åke Löfgren, älskar spänningen med att följa den röda tråden…️Denna bok är tidigare utgiven som Pixibok samt i antologin ”Samlade Julsagor”.Jag är så glad att den finns tillgänglig som bilderbok och gissar att den kommer att bli en älskad klassiker.️️️️️#jultröjan #ceciliaheikkilä #bilderbok #bilderbokstips #julsaga #barnbok #bonniercarlsen

Instagram Inlägg