Instagram

Instagram Inlägg

”Livet i Mumindalen och dess skapare Tove Jansson” är ett praktverk för alla åldrar!️På 360 sidor får vi följa med till en värld full av magi, melankoli, vänskap och känslor. Vi lär känna figurerna i Mumindalen på djupet, så olika och ändå så lika oss på samma gång.Boken beskriver ödmjukt och strukturerat personligheten av de flesta av böckernas karaktärer. Det finns sammanställning av uttryck, klokord och finurliga formuleringar. Boken är rikt illustrerad med bilder och foton från Tove Janssons stora utgivning. Även Tove Janssons värld; familj, liv och karriär som konstnär och författare presenteras med bilder, foton och text.️Det är med kärlek, respekt och ödmjukhet som Mumindalen och Tove Jansson presenteras och samma känslor väcks hos mig som läsare. Jag fängslas av bilder, uttryck och innehåll. Boken är lättläst, överskådlig och mycket välgjord.️Oavsett om du aldrig tidigare har läst om Mumintrollen, eller om du är välbekant med figurerna och världen, så rekommenderar jag denna magnifika utgåva.En utmärkt gåva till dig eller till en vän.️️️️️#livetimumindalen #tovejansson #mumintrollen #philipardagh #frankcottrellboyce #bonniercarlsen #mumindalen #boktips #lästips #presentbok #nyaböcker #praktverk

Instagram Inlägg